Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό», με στόχο την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων στη διαδικασία αναζήτησης υποτροφίας για σπουδές στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών «Αλέξανδρος Τσιούμης».

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν παρουσιάσεις για υποτροφίες και σπουδές από το British Council (Μ. Βρετανία), από το Ιταλικό Ινστιτούτο (Ιταλία), από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Γαλλία), από την Πρεσβεία της Ισπανίας (Ισπανία), από το DAAD (Γερμανία), από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ολλανδία), από το Τμήμα Σπουδών του Α.Π.Θ. (για υποτροφίες ? κληροδοτήματα του Α.Π.Θ.) και από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (υποτροφίες που διαχειρίζεται το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων). Θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία μπορούν οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.  Επίσης, θα διανεμηθεί υλικό και για υποτροφίες – σπουδές στις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τέσσερα (4) Γραφεία Διασύνδεσης του Α.Π.Θ. και στα τηλέφωνα 2310995314, 2310996646

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s