Χρήσιμες Συνδέσεις: Ψυχολογία (στα Ελληνικά)


Anima-net. Ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, coaching, Η anima-net είναι ένας χώρος ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και coaching. Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική, σε ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές συνεδρίες.

Computer Academy, Άριστον, τεστ, επαγγελματικός προσανατολισμός, συμβουλευτική, ερωτηματολόγια, ανάλυση, προσωπικότητας, αξιολόγηση, επιλογή προσωπικού, ψυχομετρικά όργανα, ψυχομετρία, στάθμιση, αξιοπιστία, εγκυρότητα, ικανότητες, δεξιότητες.

On LIne ψυχοσωματικές συμβουλές, Ιατρείο ψυχοσωματικών παθήσεων, Ιατρείο Γενικών Παθήσεων, on-line ιατρικές συμβουλές. Ψυχοσωματικές παθήσεις και ψυχοθεραπεία.

Online συμβουλευτική ψυχικής υγείας, Συμβουλευτική για θέματα ψυχικής υγείας. Κατάθλιψη, άγχος, φοβίες, υπογονιμότητα, σεξουαλικά προβλήματα κ.ά. μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου, χωρίς ανάγκη μετακίνησης.

PsychFamily.gr, Άρθρα σχετικά με την συμβουλευτική οικογένειας, τις μαθησιακές δυσκολίες, τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

PSYCHOLOGOS.GR, Ψυχολογικές υπηρεσίες, ψυχοθεραπεία, σεμινάρια κι εργαστήρια αυτοβελτίωσης, άρθρα για το άγχος, τις διατροφικές διαταραχές, την κατάθλιψη και την θεραπεία των ψυχολογικών προβλημάτων

Psycom – Ψυχολογική Υποστήριξη, H PSYCOM συνιστά αυτή τη στιγμή τη μοναδική στην Ελλάδα εταιρία παροχής επιστημονικής ψυχολογικής υποστήριξης σε εικοσιτετράωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Psynet.gr, Δικτυακός τόπος για τη ψυχική υγεία, για το ευρύ κοινό και επαγγελματίες. Άρθρα ανά κατηγορία, διαταραχές, φαρμακευτική αγωγή, φόρουμ, ερωτήματα και Newsletter.

Self Inviting – Εντοπισμός Ικανοτήτων Ιδιαιτεροτήτας, Selfinviting, self, inviting, εντοπισμός, ικανοτήτων, ιδιαιτεροτήτων, κλείδων, ανάπτυξης, αξιοποίησης, εαυτού, σκιαγράφηση, προσωπικότητας, αξιολόγηση, επιχειρήσεων, ανάλυση, προσωπικότητας

Stirizo.gr Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας, Το stirizo.gr αποτελεί χώρο προώθησης της προσωποκεντρικής προσέγγισης στον ελλαδικό χώρο όχι μόνο ως ψυχοθεραπευτικής μεθόδου αλλά και ως φιλοσοφικής άποψης και τρόπου ζωής.

TherapyNet Ψυχολογικό Κέντρο, To TherapyNet.gr είναι μία πρωτοπόρος υπηρεσία από το Ψυχολογικό Κέντρο παροχής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής ψυχολογίας που χρησιμοποιεί, πέρα από την προσωπική επαφή, το τηλέφωνο και το internet ως μέσα επικοινωνίας μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευμένου.

TherapyNet – Ψυχολογικό Κέντρο, Άρθρα για θέματα ψυχικής υγείας και προσωπικής ωρίμανσης. Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων και εφήβων.

Άρθρα Ψυχολογίας, Άρθρα Ψυχολογίας.

Ανάδραση Κέντρο Θεραπείας και Ειδικής Μάθησης, Η Ανάδραση είναι ένα κέντρο που ασχολείται με την Ψυχοθεραπεία ενηλίκων και παιδιών, την Ομαδική Ανάλυση τις μαθησιακές δυσκολίες και τη λογοθεραπεία.

Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο, Ανοικτό ψυχοθεραπευτικό κέντρο: θεραπεία ενηλίκων, παιδιών.

Γραφείο Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γραφείο Ψυχοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης στη Δάφνη Αττικής. Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, οικογενειακή, ζευγαριού, ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτική γονέων, βιωματικά εργαστήρια, επαγγελματικός προσανατολισμός. Κατάλογος παρεμβάσεων, πληροφορίες, επικοινωνία.

Δικτυωθείτε με την Ψυχολογία! Πληροφορίες για ό,τι αφορά την Ψυχολογική πρακτική και την άσκηση της Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ε.Ψ.Α.Μ.Υ. Η Ε.Ψ.Α.Μ.Υ. είναι μια εταιρεία που σκοπό έχει να οδηγήσει τους ψυχικά ασθενείς στην κοινωνική επανένταξη.

Έκφραση και Λόγος, Μαθησιακές δυσκολίες, Κέντρο ειδικής διαπαιδαγώγησης, Λογοθεραπεία, Δυσλεξία, Εργοθεραπεία.

Ελληνική εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς, Εκπαίδευση στην γνωστική – γνωσιακή θεραπεία της συμπεριφοράς.

Ελληνική Κοινωνική Έρευνα, Ψυχολογική Έρευνα στην Ελλάδα.

Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών, Το Ε.ΨΥ.ΜΕ. αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία ειδικών επιστημόνων της ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχίατροι, κ.τ.λ. ).

Η Ψυχολογία στο Διαδίκτυο, Η ιστοσελίδα ασχολείται με θέματα ψυχολογίας και καταγράφει τις σχετικές δομές που υπάρχουν.

Ιερά Κίνησις – Χοροθεραπεία – Ψυχοθεραπεία, Ιερά Κίνησις – ψυχοκινητική και δημιουργική ψυχοθεραπεία. Χοροθεραπεία, Ψυχοθεραπεία, Αυθεντική Κίνηση, Tai Chi & Chi Kung.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑΣ, Κέντρο αντιμετώπισης πανικού και αγοραφοβίας.

Κέντρο οικογενειακής συμβουλευτικής, Συμβουλευτική προσωπικής ανάπτυξης. Οικογενειακή συμβουλευτική – Θεραπεία ζεύγους. Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική πριν τον γάμο. Συμβουλευτική σε επιχειρήσεις. Βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων. Ομάδες συνάντησης. Σεμινάρια.

Κέντρο Ψυχικής Ισορροπίας, Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και σεμινάρια για διαχείριση στρες, χρόνου, θυμού, διεκδικητικότητα, τεχνικές επικοινωνίας. Αντιμετώπιση διαταραχών άγχους, κατάθλιψης, φοβιών, διαταραχών πανικού, ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Κέντρο Ψυχοδράματος και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, Κέντρο Ψυχοδράματος και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.

Κέντρο Ψυχολογικής Ανάλυσης και Επικοινωνίας, Το Κέντρο Ψυχολογικής Ανάλυσης και Επικοινωνίας παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, ψυχανάλυσης, λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής και εργοθεραπείας.

Κέντρο Ψυχολογικών Υπηρεσιών «Ιnner Resources»

Παρεχόμενες Υπηρεσίες: Συμβουλευτική Ψυχ. Υγείας / Ψυχοθεραπεία / Κλινική Υπνοθεραπεία / Προγράμματα Προσωπικής Ανάπτυξης / Ψυχο-εκπαιδευτικά Σεμινάρια.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Στην «οικογένεια» σας περιμένουν έμπειροι ειδικευμένοι επιστήμονες, αλλά και φιλικοί ζεστοί άνθρωποι να σας ενημερώσουν, να σας βοηθήσουν, να σας στηρίξουν στα θέματα που σας απασχολούν.

Οικογενειακή και Κοινωνική Συμβουλευτική, Συμβουλές και άρθρα πάνω σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, οικογενειακών και προσωπικών προβλημάτων, θεμάτων κοινωνικής συμπεριφοράς.

Σεμινάρια στην κλινική ύπνωση, Βασικό εισαγωγικό σεμινάριο στην κλινική ύπνωσης. Διοργάνωση: «Ελληνικό Kέντρο Συμβουλευτικής και Kλινικής Ύπνωσης».

Υπηρεσίες Ψυχολόγου μέσω Τηλεδιάσκεψης, Γραφείο Ψυχολόγου. Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη on-line, με εικόνα και ήχο σε πραγματικό χρόνο μέσω Τηλεδιάσκεψης.

ΨΥΧΑΝΑΠΤΥΞΗ, Θεραπεία άγχους, κατάθλιψη, αϋπνίας.

Ψυχογνωσία, Απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα, δυσκολίες και διαταραχές ψυχολογικής φύσης για την αναζήτηση ενός λειτουργικότερου τρόπου σκέψης.

Ψυχοθεραπεία, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ατομική & Ομαδική Ψυχοθεραπεία, (Τι είναι;) Ομάδες Εφήβων (Τι είναι;) Ψυχοθεραπεία Πότε; Λόγοι για να μην φοβάστε την ψυχοθεραπεία.

Ψυχοθεραπευτική Αθηνών, Στα γραφεία της Ψυχοθεραπευτικής Αθηνών παρέχονται υπηρεσίες Ψυχολογικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής υψηλού επιπέδου. Συνεργάτες της Ψυχοθεραπευτικής Αθηνών είναι αποκλειστικά Επιστήμονες Ψυχικής Υγείας, εξειδικευμένοι Ψυχολόγοι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Ψυχολογία για όλους, Πληροφορίες για την Ψυχολογία και την άσκηση της Ψυχοθεραπείας. Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε…

Πηγή: Forthnet

var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-6982422-2’]);
_gaq.push([‘_trackPageview’]);

(function() {
var ga = document.createElement(‘script’); ga.type = ‘text/javascript’; ga.async = true;
ga.src = (‘https:’ == document.location.protocol ? ‘https://ssl’ : ‘http://www’) + ‘.google-analytics.com/ga.js’;
var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();

Advertisements

6 thoughts on “Χρήσιμες Συνδέσεις: Ψυχολογία (στα Ελληνικά)

 1. εχω καταθλιψη εδω και 9 μηνες γιατι εχασα τη δουλεια μου.Πηγα σε ψυχιατρο παιρνω φαρμακα wellbutrin lirika 150 ml topepil 50 ml 1και 1 πρωι βραδυ,αλλα δεν μπορω να συνελθω σκεφτομαι συνεχεια τη δουλεια.εχω κλειστει σπιτι και τον τελευταιο καιρο τσακωνομαστε με τον αντρα μου συχνα.Εχω απελπιστει και αρχισα να πινω Τα πραγματα εγιναν χειροτερα,φοβαμαι οτι δεν θα συνελθω ποτε.Αν βρω δουλεια και δεν τα καταφερω?Παλια ημουν πολυ δυναμικη,θελω τη ζωη μου πισω.Επισης ανυσηχω για τα παιδια μου που ειδαν τοσες φασαριες μην τους αφησει αποθημενα και εχουν προβληματα ειναι ηλικιες 11 και 8.Εχω εμμονη με τη δουλεια η ειναι φυσιολογικο,δουλευα 19 χρονια! δεν μπορω να περιμενω αλλο.Ευχαριστω.

 2. Κέλλυ,

  ελπίζω μέχρι τώρα να έχεις βρει δουλειά και να είσαι καλύτερα.
  Εγώ πάλι είχα προβλήματα με το αφεντικό μου και τα νεύρα μου είχαν σπάσει. Είχα φτάσει σε σημείο να μη θέλω να ξυπνήσω το πρωί (και εγώ topepil των 25 έπαιρνα πρωι-βράδυ) ώσπου το παιδάκι της φίλης μου με την οποία γεννήσαμε με 15 μέρες διαφορά πέθανε από λευχαιμία και το βίωσα από πρώτο χέρι. Μετά από αυτό μου έφυγε το κόλλημα με τη δουλειά……Θέλω να σου πω κορίτσι μου, να χαίρεσαι που έχεις τα παιδάκια σου και την οικογενειά σου γερούς και υγιείς, δουλειές θα υπάρξουν και άλλες-σίγουρα!

 3. Καλημέρα με λένε Ρούλα και θέλω να σας μιλήσω για τα υπαρξιακά μου προβλήματα. Θα αρχίσω από εκεί που πιστεύω ότι άρχισαν τα προβλήματα για μένα και από εκεί που κατηγορώ τον ευατό μου για όλα. Στο γυμνάσιο ήμουν ένα κορίτσι που δεν ήθελε κανένας να με κάνει παρέα και γι’αυτό το λόγο καθόμουνα μόνη μου σε μια γωνία. Μέτρια σε βαθμούς. Μετά το γυμνάσιο άρχισα να μπλέκω με δύο κοπέλες και από τότε άρχισε η κάτω βόλτα. Ξενυχτούσα μέχρι το πρωί κάθε μέρα, μερικές φορές έκανα και σχέσεις όχι ολοκληρωμένες απλά για να λέω ότι έχω κάποιον, βέβαια οι σχέσεις μου ήταν όλες η σάρα και η μάρα κανένα καλό παιδί. Αφού ξενυχτούσα πήγαινα το πρωί κατευθείαν σχολείο, δεν πολυδιάβαζα, ήμουνα πολύ χάλια μαθήτρια, στο λύκειο πάλι δεν με πλησιάζε καμία κοπέλα, μερικές φορές τους έπιανα να λένε και άσχημα πράγματα για μένα. Αυτό όμως είχε άσχημα αποτελέσματα σε μένα γιατί δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο καθόλου, να δημιουργώ προβλήματα μέσα στο σπίτι να μην ακούω κανέναν, τις περισσότερες ώρες τις παίρναγα έξω από το σπίτι, οι δικοί μου δεν μπορούσαν να με κάνουν καλά, μαλώναμε συνέχεια ούρλιαζα φώναζα μέσα στο σπίτι. Δεν πήγαινα μερικές μέρες σχολείο είχα απουσίες κάποια στιγμή θα κοβόμουν από απουσίες και τα αρχαία δεν τα ήθελα καθόλου. Πήρα την απόφαση να αλλάξω σχολείο και να πάω σε τεχνικό και για να αποφύγω τις κοπέλες και την συμπεριφορά τους και τα αρχαία.Μετά το τεχνικό πήγα σε κάποια σεμινάρια, σε ένα ΙΕΚ, και σε ένα ΤΕΕ το οποίο τεε το πήγα σε μεγάλη ηλικία για να βγάλω βαθμό. Πήγα σε λογιστικά γραφεία και έπερνα ψίχουλα ούτε ένσημα και πρωί απόγευμα δουλειά. Τα κακά παιδιά και οι παρέες όμως συνεχίζονταν μέχρι την ηλικία των 29 περίπου χρονών. Στα τεε γνώρισα τον άντρα μου μέσω skype και του πρότεινα εγώ να βγούμε τα φτιάξαμε χωρίς να το σκεφτώ πολύ, αρραβωνιαστήκαμε σε 3 μήνες και σε 3 μήνες παντρευτήκαμε. Τώρα όμως στα 35 μου σκέφτομαι και βλέποντας κάποια πράγματα ότι μετάνοιωσα για τη ζωή που έχω κάνει, δεν έχω σπουδάσει και σκέφτομαι ότι άφησα κάποια πολύ κακά κορίτσια να μου καταστρέψουν τη ζωή μου. Άφησα τη ζωή και τώρα δεν μπορώ να σπουδάσω. Μετά βλέπω κάποιες συγγενείς μου που μένουν στην ΑΘήνα και τους ζηλεύω αλλά δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί να ζήσω. Η δουλειά του συζύγου μου είναι να γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, είναι πολύ κουραστικό να μετακομίζεις και να ζεις μόνη σου χωρίς παρέες και χωρίς κανέναν και να μην μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον άνθρωπο. Πριν γνωρίσω τον άντρα μου πριν ένα χρόνο είχα κάνει τα χαρτιά μου μέσω ΑΣΕΠ για μια δουλειά, παντρεύτηκα και έφυγα από την πόλη που γεννήθηκα. Μετά από ένα χρόνο βγήκαν τα αποτελέσματα και πήγα στην Αθήνα εκεί που είναι η δουλειά, μόνη μου για 11 μήνες, γυρνάω με απόσπαση με τα χίλια ζόρια να μου τη δώσουνε και μετά που ήταν να πάω για δουλειά φεύγει ο άντρας μου σε αποστολή στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο και τον έβλεπα κάθε 40 μέρες, παίρνουμε μετάθεση για αλλού και μένα δύσκολα μου δώσανε την απόσπαση, 3 μήνες πάλι μόνη μου, γύρισα πίσω για 2 μήνες και τώρα θα ξαναφύγει τώρα στις 30 Απριλίου για σχολή για 10 εβδομάδες, 2 μήνες και μία εβδομάδα. Και σκέφτομαι τι κακό έχω κάνει και μου συμβαίνουν αυτά στη ζωή μου. Μετάνοιωσα για όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν μου αρέσει τίποτα. Βλέπω κάποιες επώνυμες και τις ζηλεύω. Είδα τη Μαριέττα Χρουσαλά και άρχισα να την ζηλεύω θα ήθελα να ζήσω αυτά που έχει ζήσει αυτήν. Με την ομορφιά της κατάφερε όλα αυτά που ζεί τώρα. Γιατί ο Θεός εμένα δεν μου έχει δώσει αυτό το σώμα αυτή την ομορφιά να γίνω ένα μοντέλο και να πάρω τους τίτλους που έχει πάρει αυτήν. Γιατί να πάρει τον συγκεκριμένο άντρα και να ζει στα πλούτη και να κάνει και μωρό. Και εγώ να μην καταφέρω τίποτα από αυτά. Και εγώ θα ήθελα να ήμουν ψηλή, όμορφη και μοντέλο, να παντρευόμουνα έναν Λέο Πατίστα να μου έδινε τα πάντα από δώρα και να μου αγόραζε και μένα ένα παλάτι για να ζήσουμε και να κάνω ένα μωράκι. Πάντως πιστεύω ότι δεν πρόκειται πλέον να ζήσω αυτή τη ζωή και κάθομαι και κλαίω μέρα νύχτα την ατυχία που έχω και τη ζωή που κάνω. Δεν πιστεύω ότι θα ψηλώσω, θα γίνω μοντέλο, θα πλουτίσω ή θα βρω κάποιον πλούσιο να παντρευτώ και να κάνω μωρό. Μάλλον σε μένα δεν θα συμβούν όλα αυτά δεν ξέρώ ο Θεός κάνει κάποιους ανθρώπους τόσο ευτυχισμένους στη ζωή τους δίνοντας τους τα πάντα και σε μένα δεν έχει δώσει τίποτα και μωρό που θέλω να κάνω δεν έρχεται με τίποτα και άλλη που δεν θέλουν μωρά ή και που θέλουν ή πιστεύουν σε άλλες θρησκείες γεννοβολάνε συνέχεια. Αυτά από μένα συγνώμη για το τόσο μεγάλο μου γράμμα. Περιμένω σύντομα την απάντησή σας γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαι χάλια.

  New
  Delete
  Mark as ▼
  Move to ▼
  Categories ▼
  |
  Print
  [Refresh]

 4. Αγαπητές κυρίες
  αντί να «λέτε» τα προβλήματά σας στο «άγνωστο» διαδίκτυο, θα ήταν πιο αποτελεσματικό αν απευθυνόσασταν σε κάποιον «γνωστό» επαγγελματία ψυχολόγο, ο οποίο υπεύθυνα θα σας βοηθούσε να προσεγγίσετε και να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις όποιες ψυχικές δυσκολίες αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής σας και, πιστέψτε με, θα νοιαστούν για την περίπτωσή σας και θα σας συμπαρασταθούν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s