Stanford University’s d.school


The new home of Stanford University’s d.school puts the institute’s philosophy of creativity and collaboration into smart glass, steel, and concrete.

The Stanford d.school, which opens officially on May 7, is a space whose design has been refined over the course of six years to maximize the innovation process. Every wall, every nook, every connecting gizmo, every table, every storage cabinet, has been created with a grand, collaborative vision in mind.

Can classroom design influence the quality of learning? Anybody who’s sat in the back row of a big lecture hall with empty seats up front can tell you it’s a perfect setup for disengagement–or for updating your Facebook page.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s