Kατηγορίες
ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΠΠΑΙΚ

2010-2011 – Αν ήταν να δημοσιευτεί η γνώμη σας για την εμπειρία σας …


Αν ήταν να δημοσιευτεί η γνώμη σας για την εμπειρία σας, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων που κάναμε μαζί, τι ακριβώς θα θέλατε να γραφτεί;

 1. Α΄ και Β΄ εξάμηνα κύλησαν με ηρεμία. Οι γνώσεις που μας μετέφερε δόθηκαν με σαφήνεια και με τον καλύτερο τρόπο.
 2. Αν και δεν έχω καμία σχέση με θεωρητικές σπουδές, η εμπειρία με το μάθημα της ψυχολογίας και ιδιαίτερα με τον κύριο Οικονόμου ήταν super!! 🙂
 3. Αν κάποιος θέλει να ενδιαφερθεί και να αγαπήσει την ψυχολογία από την πρώτη επαφή, η τάξη του κ. Οικονόμου είναι η σωστή επιλογή.
 4. Ανάμεσα στα δύο πρώτα πιο αγαπημένα μου μαθήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ ήταν αυτά του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
 5. Ανάπτυξη ομαδικής εργασίας.
 6. Αντικείμενο μαθημάτων που μας αγγίζει, δημιουργικότητα, εποικοδομητική συζήτηση.
 7. Αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος την ΑΣΠΑΙΤΕ μόνο και μόνο για τον κ. Οικονόμου. Ελάτε να τον παρακολουθήσετε. Σίγουρα θα κερδίσετε …
 8. Απόκτηση γνώσεων που δεν είχαν αποκτηθεί στη διάρκεια των σπουδών
 9. Απόλυτη ακολουθία θεωρίας και πράξης. Ζωντανή – κεφάτη διδασκαλία.
 10. Γνώρισα το μαγικό κόσμο της εξελικτικής ψυχολογίας, έστω και εξ απαλών ονύχων.
 11. Δημιουργικό μάθημα. Δόθηκε η δυνατότητα να απαντηθούν ερωτήματα (περί του μαθήματος και προσωπικά) που θα χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση και στην προσωπική μου ζωή.
 12. Είμαι χαρούμενη που σας είχα καθηγητή. Έχετε τη δύναμη να κρατάτε το ενδιαφέρον του διδασκόμενου. Το χιούμορ σας, η μετάδοση της γνώσης μέσω συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων, ομαδικών εργασιών, αποτελούν στοιχεία του τρόπου διδασκαλίας σας, τα οποία έκαναν το μάθημα ευχάριστο και διασκεδαστικό.
 13. Είστε πραγματικός Καθηγητής. Μακάρι να συνεχίστε το έργο σας, όσο περισσότερο μπορείτε. Για εμάς είστε πρότυπο. Μακάρι να έχουμε τη διάθεση, τα όνειρα, το κουράγιο και τις γνώσεις σας, όταν κι εμείς θα γίνουμε καθηγητές.
 14. Εκ των ολίγων που κρατάνε τα προσχήματα της διδασκαλίας στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
 15. Έμαθα να κατανοώ συμπεριφορές ατόμων μέσα από τη συνεργασία.
 16. Έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα ως τώρα σχετικά με την ψυχολογία και κατάλαβα περισσότερο τον εαυτό μου και τους άλλους.
 17. Ένα από τα λίγα μαθήματα που καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις την ΑΣΠΑΙΤΕ.
 18. Ένα διαφορετικό μάθημα που χρήζει ακόμη πολλές βελτιώσεις (σε τεχνική από τον διδάσκοντα)
 19. Ένα ενδιαφέρον μάθημα για να γνωρίσεις εκπαιδευτικές μεθόδους προσέγγισης των μαθητών, γνωρίζοντας τον εαυτό σου μέσω των άλλων (συμφοιτητών σου).
 20. Ένα ενδιαφέρον μάθημα, όπου με απλό τρόπο μάθαμε 5 βασικά πράγματα.
 21. Ένα ενδιαφέρον μάθημα, σε ένα αντικείμενο που δεν είχα έρθει σε επαφή στο παρελθόν. Οι γνώσεις μπορούν να μετουσιωθούν σε πράξη στην καθημερινή μας ζωή, κάτι που μας μετέδωσε ο ίδιος ο εκπαιδευτικός με τον τρόπο διδασκαλίας και συμπεριφοράς. Σημαντικότατο το μάθημα για ενσυναίσθηση και πολλαπλή νοημοσύνη.
 22. Ένα ζωντανό μάθημα με πολλή αλληλεπίδραση, ανταλλαγή απόψεων και εμεπιριών. Κατάθεση έστω και μικρού κομματιού ψυχής από τον καθένα μας που στο σύνολό δημιούργησε και συντήρησε για μια χρονιά έναν ζωντανό οργανισμό του Ε4.
 23. Ένα μάθημα με μια αρκετά πρωτότυπη και ευχάριστη προσέγγιση του αντικειμένου που πραγματεύεται.
 24. Ένα μάθημα που δίνει (αποκλειστική) ευκαιρία για βιωματική γνώση – μάθηση.
 25. Ενδιαφέρον αντικείμενο, καθηγητής με πολύ καλό επίπεδο κατάρτισης, κοντά στα παιδιά, που έκανε το μάθημα διασκεδαστικό μέσα από «παιχνίδια» και όχι μόνο και έδινε την εντύπωση πως νοιάζεται συνολικά για τους μαθητές και θέλει να τους βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο είναι δυνατό.
 26. Ενδιαφέρον μάθημα ως προς το γνωσιακό κομμάτι, αλλά και ως προς το μεθοδολογικό. Πολύτιμη εμπειρία σε διαδραστική μάθηση.
 27. Ενδιαφέρουσα εμπειρία, η οποία όμως ήταν απομονωμένη από τα υπόλοιπα μαθήματα, τα οποία είχαν ελάχιστο ενδιαφέρον. Πραγματική εκπαίδευση ενηλίκων.
 28. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση του αντικειμένου σε σημείο που να γίνει «απαραίτητη» η παρακολούθηση του επόμενου μαθήματος. Αφήνει το μαθητή σε εγρήγορση.
 29. Ενδιαφέρουσα ύλη, διαφωτιστικές πληροφορίες, πληθώρα μεθόδων. Εμπειρία που σίγουρα θα μείνει!
 30. Εξαιρετική η προσπάθειά σας κ. Οικονόμου! Στο πρόσωπό σας είδαμε εμπράκτως να εφαρμόζονται οι διδακτικές διαδικασίες που διδαχτήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο!
 31. Εύχομαι να ήταν και άλλα μαθήματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αλλά και γενικότερα, σαν αυτό.
 32. Ζήσαμε, Νιώσαμε, Μάθαμε. Ωραίες εμπειρίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ευχάριστο κλίμα – χιούμορ, από τις πιο ευχάριστες ώρες στην ΑΣΠΑΙΤΕ, γνώσεις στο αντικείμενο (ψυχολογία).
 33. Η ανάπτυξη της ομαδοσυνεργατικότητας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ μας
 34. Η αρχή της ομαδικότητας σε όλο της το μεγαλείο. Το μάθημα της ψυχολογίας φιλικό προς τον χρήστη … Πώς θα διαχειριστούμε το λάθος … Αχ αυτό το λάθος …!!!
 35. Η γνώμη μου για το μάθημα είναι ότι πρέπει να το παρακολουθήσουν όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές γιατί έτσι θα γίνουν καλύτεροι.
 36. Η γνώση είναι σαν το φιλί, πρέπει να το μοιραστείς για να το χαρείς. Αυτό ακριβώς έγινε με τον κ. Οικονόμου. Μοιράστηκε τις γνώσεις του μαζί μας και περάσαμε ευχάριστα.
 37. Η γνώση ήρθε εύκολα.
 38. Η εμπειρία ήταν ευχάριστη, πολύπλευρη, ενθουσιώδης!
 39. Η εμπειρία ήταν μοναδική! Μου άνοιξε ένα παράθυρο διερεύνησης της ψυχής, γεγονός που δεν είχα την ευκαιρία πριν το μάθημα αυτό να γευτώ! Μου έδωσε κι άλλη διάσταση που βέβαια είναι η πιο ουσιαστική.
 40. Η εμπειρία μου ήταν απόλυτα θετική. Ο κ. Οικονόμου, αν και πεπειραμένος, συνεχίζει ακούραστα την προσπάθεια βελτίωσης. Είναι παράδειγμα για τους υποψήφιους καθηγητές.
 41. Η ψυχολογία αλλιώς …
 42. Η Ψυχολογία, ένα μάθημα δύσκολο, δόθηκε από τον καθηγητή μας τόσο απλά και κατανοητά σ’ όλους μας. Ήταν μάθημα που πάντα κρατούσε την προσοχή μας και επιδιώκαμε να ’μαστε παρόντες την ημέρα της διδασκαλίας του.
 43. Ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα μαθήματα στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχοντας βιώσει το κλίμα της τάξης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο κ. Οικονόμου παρείχε πάντα τις κατάλληλες πληροφορίες και γνώσεις που ια μας χρειαστούν στη διδακτική πράξη. Never a dull moment!
 44. Ήταν ένα διαδραστικό μάθημα που απευθυνόταν σε ενήλικες, με πρωτότυπο και μεταδοτικό τρόπο διδασκαλίας που λειτούργησε ως παράδειγμα προς μίμηση για τους επίδοξους εκπαιδευτικούς. Επίσης, πολύ σημαντικό ήταν το ερέθισμα για αυτογνωσία μέσα από τα τεστ που έγιναν και αξιόλογο ότι οι ψυχολογικές θεωρίες δόθηκαν με απλό τρόπο.
 45. Ήταν μαθήματα που ανταποκρίνονταν στον τίτλο και το περιεχόμενό τους, με εφαρμογή ωραίων εκπαιδευτικών μεθόδων, ευχάριστο κλίμα και άνεση για επικοινωνία και έκφραση απόψεων.
 46. Ήταν πολύ δημιουργικό μάθημα, ευχάριστο και χαλαρό. Υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία στην τάξη και αμεσότητα από εσάς. Το δίωρο περνούσε πολύ ευχάριστα και μου έμεινα οι ιστορίες που περιγράφατε.
 47. Ήταν το πιο ευχάριστο μάθημα!
 48. Θα ήθελα πάρα-μα-πάρα-πολύ όλα τα μαθήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ να ήταν του ίδιου επιπέδου διδασκαλίας.
 49. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σας είχε καθηγητή έστω και αυτούς τους λίγους μήνες που διήρκεσαν τα μαθήματα στη σχολή. Μακάρι όλοι οι καθηγητές να ήταν τόσο προσιτοί όσο εσείς! Σας ευχαριστούμε κύριε Οικονόμου!!!
 50. Μάθημα ενδιαφέρον, ή ώρα περνούσε ευχάριστα και γρήγορα.
 51. Μαθήματα που αφορούν την καθημερινότητα όσον αφορά τις σχέσεις στο εργασιακό, εκπαιδευτικό χώρο, και σε οικογενειακό επίπεδο.
 52. Μακάρι να κάναμε όλοι με αυτόν τον τρόπο το μάθημα.
 53. Μας εμπνεύσατε! Ήταν το μοναδικό μάθημα στην ΑΣΠΑΙΤΕ που μας έγινε βίωμα. Παρόλο που διδάσκετε ένα δύσκολο και δυσνόητο αντικείμενο, καταφέρατε να μας το διδάξετε και να μας έχει εντυπωθεί. Η μορφή της διδασκαλίας σας μάς έδειξε πώς να γίνουμε καλύτεροι εκπαιδευτικοί.
 54. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και μέσα από αυτή τη διαδικασία αξιολόγησης μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Οικονόμου. Του εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για τον τρόπο που μετάδωσε τις γνώσεις του σε εμάς όσο και για την παρακίνησή μας σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν, σε δραστηριότητες …
 55. Με τον κύριο Οικονόμου είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε 2 μαθήματα, τα οποία ήταν σημαντικά για να κατανοήσουμε ψυχολογικά και παιδαγωγικά θέματα και συμπεριφορές. Υπήρξε άριστη συνεργασία, τα μαθήματα έγιναν με ευχάριστο τρόπο και έξυπνο ως προς την μεταδοτικότητα, υπήρχε αρκετό χιούμορ και δεν υπήρξε στιγμή που να χάθηκε το ενδιαφέρον μας προς το μάθημα. χρόνος
 56. Μετά το μάθημα συνήθως δυσκολευόμουν να κοιμηθώ γιατί σκεφτόμουν αυτά που είπαμε.
 57. Μια ευχάριστη ομαδοσυνεργατική εμπειρία μαθήματος που αποφέρει γνώσεις του αντικειμένου μέσα από διάφορα σκετς.
 58. Μια πολύ πρώτη γεύση και γνωριμία με ζητήματα ψυχολογίας.
 59. Μου άρεσε το τεστ προσωπικότητας.
 60. Μου γεννήθηκε η επιθυμία να ασχοληθώ περαιτέρω με το αντικείμενο της ψυχολογίας, να σκεφτώ πιο βαθιά (και όχι τόσο επιφανειακά όσο συνέβαινε έως τώρα). Γενικώς αποκόμισα κάτι θετικό που με ωθεί (ήδη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων) στην αναζήτηση.
 61. Μπορώ να πω ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων που κάναμε μαζί αποκόμισα μια ευχάριστη εμπειρία αφού υπήρχε μια άριστη επικοινωνία και επαφή με τον κ. Οικονόμου όπου έδωσε μια ευχάριστη νότα στα ήδη ενδιαφέροντα μαθήματα.
 62. Ο κ. Οικονόμου αποτελεί πρότυπο καθηγητή για μένα. Τον ξεχωρίζω ανάμεσα σε πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς των οποίων υπήρξα μαθητής. Η διδασκαλία του διεξάγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει δεδομένη σχεδόν κάθε στιγμή την προσοχή των μαθητών του.
 63. Ο κύκλος μαθημάτων που ολοκληρώσαμε μαζί, ήταν από τους πιο ευχάριστους, δημιουργικούς, επιμορφωτικούς. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που πάντα ήμουν προσεκτικός και που ποτέ δεν ήθελα να λείπω από το μάθημα που κάναμε μαζί.
 64. Ο κύκλος των συγκεκριμένων μαθημάτων υπήρξε μια ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς χρησιμοποιήθηκαν από το διδάσκοντα παιδαγωγικές και διδακτικές μέθοδοι με ιδιαίτερα ρηξικέλευθο και δημιουργικό τρόπο.
 65. Οι πιο ευχάριστες ώρες, από όλους τους καθηγητές, ήταν του κου Οικονόμου. Βρήκα το μάθημα πολύ ενδιαφέρον και τον καθηγητή εξαιρετικά επικοινωνιακό.
 66. Ότι ήταν μια ευχάριστη και γόνιμη συνεργασία, χωρίς να υπάρχει πίεση από καμία πλευρά, με ενδιαφέρουσες διδακτικές ενότητες, χρήσιμες για το επάγγελμα του εκπαιδευτικού (και όχι μόνο), αλλά και για γονείς και μικρά παιδιά.
 67. Ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνούσε τα πλαίσια μιας τυπικής παράθεσης μαθημάτων. Έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα από τον χώρο της ψυχολογίας χωρίς να κουραστώ ή να βαρεθώ. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλες οι γνώσεις «κατατέθηκαν» μέσα στην τάξη βιωματικά και σε κινούσαν το ενδιαφέρον να ψάξεις από μόνος σου παραπέρα.
 68. Ότι σε μία σχολή που οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να τηρήσουν αυτά που διδάσκουν, υπάρχει ένα μάθημα στο οποίο μπορεί κανείς να δει και να βιώσει στην πράξη τη μαθητοκεντρική προσέγγιση της διδασκαλίας.
 69. Ότι τα μαθήματα τελικά «άξιζαν τον κόπο» και με το παραπάνω!
 70. Ότι το μάθημα ήταν μια εμπειρία «αποκαλυπτική».
 71. Πέρα από την τυπική χρήση της ΑΣΠΑΙΤΕ στη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ, μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει για να κλείσει ή να καλύψει κενά του χαρακτήρα του και της προσωπικότητά του.
 72. Πολλές φορές ένας εκπαιδευτικός μπορεί να σου μάθει χωρίς να σε αγχώνει. Ενώ αυτά που σου μαθαίνει γίνονται κτήμα σου ακόμη και από την ώρα της διδασκαλίας.
 73. Πολύ ενδιαφέρον μάθημα, τόσο στο κομμάτι που αφορά την ψυχολογία, όσο και τη διασύνδεσή της με το αντικείμενο της παιδαγωγικής επιστήμης.
 74. Πολύ καλό το πρόγραμμα και η ύλη των μαθημάτων, ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του διδάσκοντος, πολύ καλές οι διδακτικές του μέθοδοι.
 75. Πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε το κλίμα που άρχισε να κτίζεται από την αρχή της χρονιάς. Μ’ αυτόν τον τρόπο γίναμε όλοι μας πολύ πιο ανοιχτοί στο να δεχτούμε τη διδασκαλία της ψυχολογίας. Τα μαθήματα έγιναν με πολύ δημιουργικούς τρόπους, που ήταν εύκολο να τα ανακαλέσεις.
 76. Πραγματικός Δάσκαλος με Δ κεφαλαίο!
 77. Πρόκειται για μια τεράστια και ίσως ανεξάντλητη ύλη (ψυχολογία) της οποίας ο διδάσκων μας πέταξε ψιχουλάκια, σκαλίζοντας και τρίβοντας από το μικρό κομμάτι που και ο ίδιος κρατά από το μεγάλο, αφράτο (παρά την παλαιότητά του), ευωδιαστό και πικάντικα ή και απροσδιόριστα γευστικό άρτο.  Με τα ψίχουλα δεν χορταίνει κανείς αλλά θα μπορούσε ο κ. Οικονόμου να βιώσει το συναίσθημα της ανάτασης αν ήξερε πως έκπληκτος ακροατής-μαθητής του μου εκμυστηρεύτηκε από τα πρώτα μαθήματα την εξής αστεία, ευγενή, τρυφερή και απορημένη φράση-σκέψη «δηλαδή, σύμφωνα με το Freud, η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί μου!!!» (ευδαιμονία). Αυτή κι αν ήταν ανάταση!!!
 78. Πρωτότυπος και δημιουργικός τρόπος διδασκαλίας.
 79. Στην εκπαίδευσή μου μέχρι τώρα, έχω βρει τρεις ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. Ο κ. Οικονόμου ήταν ένας από αυτούς. Μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν το ίδιο πνεύμα διάθεσης και διδασκαλίας.
 80. Στο συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων έγινε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για τη μετάδοση εννοιών που είναι δύσκολα αντιληπτές σε άτομα που δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο.
 81. Συνεργασία.
 82. Τα καλύτερα!
 83. Τα μαθήματα ήταν ενδιαφέροντα και ακόμη πιο πολύ λόγω του διδάσκοντα. Υπήρχε διαδραστικότητα. Παιχνίδι και γέλιο χωρίς να υστερεί η μάθηση. Χαρακτηριστικά που λείπουν από τους υπόλοιπους διδάσκοντες της σχολής.
 84. Τα μαθήματα του κ. Οικονόμου ήταν, αν όχι τα καλύτερα, από τα λίγα χρήσιμα τελικά! Όλη η διδακτέα ύλη μας βοήθησε, όχι μόνο ως εν δυνάμει εκπαιδευτικούς, αλλά και ως ανθρώπους. Μακάρι η ΑΣΠΑΙΤΕ να διέθετε παραπάνω μαθήματα με το συγκεκριμένο καθηγητή!
 85. Τα μαθήματα ψυχολογίας με βοήθησαν να «γνωρίσω» καλύτερα τον εαυτό μου, δηλαδή τα δυνατά και αδύνατα σημεία του χαρακτήρα μου, καθώς και καταστάσεις που πιθανώς διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μου. Παρομοίως, συντέλεσαν στην κατανόηση της διαφορετικότητας των άλλων και στην υιοθέτηση συμπεριφοράς ώστε να συνεργάζομαι καλύτερα μαζί τους.
 86. Το κλίμα συνεργασίας και ενθουσιασμού που υπήρχε στην τάξη.
 87. Το μάθημα είναι ζωντανό και έτσι μεταδίδεται το αντικείμενο του μαθήματος: με ζωντάνια για να μείνει στη μνήμη.
 88. Το μάθημα ήταν ενδιαφέρον με ποικιλία διδακτικών μεθόδων.
 89. Το μάθημα ήταν ενδιαφέρον, δυνατές εμπειρίες, πολλές γνώσεις, ένα μάθημα που σε οδηγεί να βρεις τον καλύτερο εαυτό σου.
 90. Το μάθημα ήταν ευχάριστο, δινόταν κωδικοποιημένη και οργανωμένη γνώση στο Α΄ εξάμηνο. Στο Β΄ εξάμηνο το μάθημα ήταν πρακτικό, εμπειρικό, διαφορετικό, ίσως αρκετά χρήσιμο.
 91. Το περιεχόμενο του μαθήματος ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν ο τρόπος διδασκαλίας, ο οποίος ήταν πολύ πρωτότυπος.
 92. Το πιο ενδιαφέρον μάθημα που εμπλέκει τη γνώση μαζί με τη βιωματικότητα.
 93. Το πρώτο εξάμηνο ενδιαφέρον. Το δεύτερο δε μου άρεσε. Ωραία τα σκετσάκια κ.λπ. αλλά δεν έβγαλα άκρη.
 94. Το σημαντικότερο μάθημα στο πλαίσιο της παιδαγωγικής κατάρτισής μας. Γιατί; Γιατί είχε επίκεντρο τον μελλοντικό εκπαιδευτικό!
 95. Υπήρχε καλό κλίμα.
 96. Υποδειγματικό, προσαρμόσιμο μάθημα για ενήλικες. Ψυχολογική υποστήριξη και ενίσχυση (ενθάρρυνση). Συμμετοχική μάθηση και καταπολέμηση της λογοκοπιάς.
 97. Φέτος το χειμώνα γνώρισα έναν πραγματικό δάσκαλο. Με έκανε να ξεπεράσω την κούραση και τις τύψεις που είχα όταν έφευγα από το σπίτι μου και να τρέχω στην ΑΣΠΑΙΤΕ με ενδιαφέρον να ακούσω για ένα αντικείμενο που δεν γνώριζα καθόλου. Από τα μαθήματά του έμαθα πολλά για τον εαυτό μου καθώς και για τη σχέση μου με τους άλλους και κυρίως το παιδί μου.
 98. Ως μάθημα υπήρξε αρκετά ενδιαφέρον. Μάθαμε πράγματα. Η ύλη στο πρώτο εξάμηνο μου άρεσε περισσότερο και ήταν πιο εύκολο να διαβαστεί … νομίζω …

Ορισμένοι/ορισμένες (λίγοι/λίγες) έλειπαν από το μάθημα την ημέρα που δόθηκε το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, ενώ κάποιοι/κάποιες δεν απάντησαν στην πρώτη ερώτηση. Σύνολο 167 σπουδαστές.

Αν θελήσουν, παρόλα αυτά, μπορούν να το κανουν και τώρα στέλνοντας σχόλιο ή μέιλ.

.-

από AnOiko

Ψυχολόγος, Μαθηματικός,
Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στη Θεσσαλονίκη
(Ε.Π.ΠΑΙ.Κ., Π.Ε.ΣΥ.Π. και Μ.Π.Σ. "Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης")

1 απάντηση στο “2010-2011 – Αν ήταν να δημοσιευτεί η γνώμη σας για την εμπειρία σας …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.