Θεσσαλονίκη: Η δημιουργική δύναμη της πόλης


“Made in Thessaloniki”
Η Parallaxi και η ομάδα του «Θεσσαλονίκη Αλλιώς», έχοντας ήδη ξεκινήσει το δεύτερο χρόνο των δράσεών τους στρέφουν σε συνεργασία με το Goethe Institut Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον τους στη δημιουργική οικονομία της πόλης. Κατά το διάστημα 2-8 Μαρτίου μία ολόκληρη εβδομάδα αναμένεται να αναδείξει τις δυνατότητες ανάπτυξης μίας δημιουργικής ταυτότητας της πόλης με το γενικό τίτλο «Made in Thessaloniki». Design και μόδα στη θεωρία και στην πράξη κατακλύζουν την πόλη και ζωντανεύουν μία βιομηχανία εν υπνώσει.
Με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης είναι αναγκαίο να αναδειχτούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να ξαναβγάλουν τη Θεσσαλονίκη στο διεθνές προσκήνιο. Σε μία εποχή κρίσης η soft power αποτελεί μονόδρομο για την κατάρτιση και την προώθηση του brand name της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό.
Μία ολόκληρη εβδομάδα, δεκάδες χώροι και εκατοντάδες δημιουργοί, μια πόλη καλά κρυμμένη που βγαίνει στην επιφάνεια. Εκθέσεις, ομιλίες, workshops, παρουσιάσεις, installations, fashion shows, guerilla projects, αστικές παρεμβάσεις… Η Θεσσαλονίκη που μπορεί να είναι αλλιώς!

Λεπτομέρειες στο παρακάτω δελτίο τύπου:

Made in Thessaloniki_DT1_170112

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s