ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (Ε.Ε.Ε.Ε.)

WEBSITE: www.adulteduc.gr

4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

 Αθήνα, 27-29 Απριλίου 2012

Χώρος Διεξαγωγής : ΟΤΕ  ACADEMY

Στο 4ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Καλές Πρακτικές Εκπαίδευσης Ενηλίκων», θα διεξαχθούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 39 Βιωματικά Εργαστήρια, με έντονα καινοτόμα στοιχεία, από έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων που εκπροσωπούν Πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Φορείς που απευθύνονται σε Ευάλωτες κοινωνικά Ομάδες, Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Εταίρους. Θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο Ολομέλειες, όπου θα αναλυθούν η κατάσταση και οι τάσεις της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ελλάδα.

Επίσης, στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των καινοτόμων αποτελεσμάτων του προγράμματος Digital  Empowerment που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci, KA3:ICT που συντονίζει το  ΔΗΜΗΤΡΑ KEE AE.

Δομή και Λειτουργία του Συνεδρίου

Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια δύο ώρες (120 λεπτά) το καθένα. Θα λειτουργούν παράλληλα σε 8 αίθουσες (αναλυτικά βλ. Πρόγραμμα Συνεδρίου). Λόγω του ειδικού χαρακτήρα που έχουν πολλά βιωματικά εργαστήρια θα δεχθούν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο και να επιλέξουν μεταξύ των εργαστηρίων συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhPUnR6ZDg2eGdkdGRvNHlzRjE2Znc6MQ κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους. Σε περίπτωση συμπλήρωσης του αριθμού των συμμετεχόντων ενός εργαστηρίου, η φόρμα θα ανανεώνεται, ώστε να διαλέξουν κάποιο άλλο εργαστήριο. Για την καλύτερη προετοιμασία και επιλογή μεταξύ των εργαστηρίων έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.adulteduc.gr  οι περιλήψεις των εργαστηρίων, ώστε να διευκολυνθεί η επιλογή. Επίσης στην ιστοσελίδα υπάρχει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, στο οποίο φαίνονται αναλυτικά τα εργαστήρια. Κάθε εργαστήριο έχει έναν αριθμό. Ο ίδιος αριθμός αναγράφεται και πάνω από τον τίτλο της κάθε περίληψης, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, για τη συμμετοχή στα εργαστήρια.

Εγγραφές

Για να δηλώσετε συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, στην οποία θα επιλέξετε και τα εργαστήρια που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Κόστος του Συνεδρίου

Η Ένωση προσπάθησε με κάθε τρόπο να περιορίσει το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο:  Για τα μέλη της Ένωσης και για τους φοιτητές κάτω των 25 ετών το κόστος είναι 40 ευρώ. Για μη μέλη το κόστος είναι 60 ευρώ. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Συνέδριο, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό που σας αντιστοιχεί στους παρακάτω λογαριασμούς της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων: Εθνική Τράπεζα 146/29607533, Τράπεζα Πειραιώς: 5105-039679-919 μην ξεχάσετε το ονοματεπώνυμό σας στο έντυπο κατάθεσης της Τράπεζας. Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής στην Τράπεζα, θα πρέπει να γίνεται σε διάστημα 5 εργασίμων ημερών, από την ημέρα  δήλωσης της συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εγγραφών είναι η Παρασκευή  20 Απριλίου 2012.

Μετά την ημερομηνία αυτή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι σύνεδροι να μας ενημερώνουν πριν την κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα για να εξασφαλίζουν ότι υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο 2106012297 και 6979724757 (Χριστίνα Κόκκου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΟ

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s