Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης


Αν πήρατε γράμμα με το παρακτάω περιεχόμενο είστε αυτοί που μπορείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία απόκτησης πιτσοποίησης εκπαιδευτή ενηλίκων. Καλή επιτυχία!

«Αγαπητοί υποψήφιοι,
Παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας και βάσει του θεσμικού δεδομένου ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου εκπαιδευτής να μετάσχει σε χρηματοδοτούμενο από δημόσιους πόρους πρόγραμμα της μη τυπικής εκπαίδευσης, συνεχίζουμε την υλοποίηση των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, ανταποκρινόμενοι σε χιλιάδες αιτήσεις και στη στόχευση σας να δραστηριοποιηθείτε ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων στην αγορά εργασίας.
Σας διαβεβαιώ ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τη Διοίκηση και τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συμμετοχή σας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης Περιόδου 2015, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πιλοτικής διαδικασίας αυτών των Εξετάσεων Πιστοποίησης κατά το έτος 2014, η πραγματοποίηση της οποίας αναμενόταν τουλάχιστον επτά (7) έτη.
Όλοι εσείς που είστε δικαιούχοι συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης Περιόδου 2015, καλείστε να επιλέξετε/δηλώσετε Εξεταστικό Κέντρο και Ημερομηνία Εξετάσεων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainersexams.eoppep.gr από σήμερα 04-06-2015, 14.00 έως και 08-06-2015, 23.59.
Προσωπικά αισθάνομαι ικανοποίηση για την υλοποίηση της εξεταστικής διαδικασίας για δεύτερη φορά εντός σύντομου χρονικού διαστήματος και εύχομαι σε όλους:
Καλή προετοιμασία και φυσικά καλή επιτυχία!
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής δήλωσης Εξεταστικού Κέντρου και Ημερομηνίας Εξετάσεων για τους δικαιούχους συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015.
Δείτε τη σχετική Ανακοίνωση:
anakoinwsi_ex_ekp_eparkeia

Δείτε τις Οδηγίες προς Υποψηφίους:
odigies_exams_ekp_eparkeia

Περισσότερα:
http://www.eoppep.gr/index.php/el/how-to/faq

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s